/*** Template Name: zingende zeemeerminnen*/ Tenar van Kooten Niekerk – Sopraan » Zingende Zeemeerminnen

Tenar van Kooten Niekerk – Sopraan

Zingende Zeemeerminnen

Twee zingende zeemeerminnen (Tenar van Kooten Niekerk en Jennifer van der Hart) zijn op zoek naar hun droomprins. Niet alleen omdat zij op slag verliefd op hem werden toen ze hem over het strand zagen lopen, maar ook omdat een kus van een echte prins er voor zal zorgen dat hun vissenstaart in twee benen zal veranderen. En dat is natuurlijk de droom van elke zeemeermin; echte mensenbenen. De zeemeerminnen gaan zingend op zoek naar hun prins en wie weet kan het publiek ze daarbij helpen.

Reacties op de zeemeerminnen tijdens het Sprookjesfestival 2012:

“kippenvel, een snik en veel gelachen”
“erg mooi en leuk en het zag er prachtig uit!”
“Mama, zeemeerminnen kunnen mooi zingen.”

De zingende zeemeerminnen maken kindervoorstellingen en voorstellingen voor een breder publiek. De voorstellingen zijn bijzonder geschikt voor op festivals of als locatietheater. Op verzoek zingen de zeemeerminnen ook in uw waterpartij of badkuip.

Met hun klassieke conservatoriumopleiding en een ruime ervaring in muziektheater staan de zingende zeemeerminnen garant voor kwaliteit. De sprookjesachtige aankleding maakt het geheel compleet. De zingende zeemeerminnen laten hun publiek op speelse wijze kennismaken met klassieke muziek van componisten zoals Monteverdi, Delibes en Purcell. De kleinschaligheid en intimiteit van de akoestisch gezongen voorstellingen zorgen ervoor dat het publiek gelijk meegezogen wordt in de sprookjesachtige sfeer.

De staarten van de zingende zeemeerminnen zijn gemaakt door Susanne Hurenkamp, regieadviezen hebben de zeemeerminnen gekregen van Joop van der Linden.